flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

!До уваги громадян!

25 березня 2020, 16:53

Баришівський районний суд Київської області наголошує, що з метою уникнення розповсюдження та масового поширення вірусної інфекції коронавірусу COVID-19 у Баришівському районному суді Київської області встановлено особливий режим роботи у період з 16 березня по 03 квітня 2020 року, а саме:

  • заборонено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань. До суду будуть допущені учасники судового процесу за пред’явленням судової повістки про виклик на поточну дату;
  • заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;
  • припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • припинено прийом громадян з розгляду звернень та надання інформації;
  • припинено прийом громадян для ознайомлення з матеріалами цивільних та кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення, що знаходяться в провадженні суду, а також тих, що зберігаються в архіві суду;
  • рекомендовано учасникам судових справ подавати до суду клопотання про відкладення розгляду у зв’язку із карантинними заходами.

 

 Зразок клопотання про відкладення розгляду справи у зв’язку із запровадженням карантину

 

До Баришівського районного суду

Суддя- доповідач_____________

__________________________

(вказати прізвище, ініціали, процесуальний статус особи, яка подає заяву)

 

Адреса (проживання/ реєстрації)___________________

Тел.____________________

 

Клопотання

У провадженні Баришівського районного суду Київської області знаходиться справа  №  (вказати номер справи, якщо відомо)____________________ .

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 » від 11.03.2020 року № 211 на всій території України запроваджено карантин.

Рада суддів України 17 березня 2020 року звернулася з рекомендаційним листом до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін (копія листа додається).

З огляду на це, та у зв'язку з запровадженням карантину в Київській області прошу відкласти розгляд справи на іншу дату.

 

________                            ____________                   __________________

                (дата)                                          (підпис)                                    (ініціали, прізвище)                      

 

 

 

 

 

Додатково повідомляємо, що на час дії особливого режиму роботи у приміщенні суду встановлено скринька «Для вхідної кореспонденції відділу забезпечення розгляду звернень та надання інформації».

Для отримання копії судового рішення просимо Вас звертатись з письмовою заявою на офіційну електрону адресу суду: inbox@ba.ko.court.gov.ua.

Копії судових рішень буде направлено на вказану Вами поштову адресу.

Подання процесуальних документів у справах та звернення до суду з інших питань також може здійснюватися засобами поштового зв’язку або на електронну адресу суду: inbox@ba.ko.court.gov.ua.

Результати розгляду звернень, які надходять до суду, надсилатимуться засобами поштового зв’язку або на електронну адресу, вказану у зверненні.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефоном: 045-76-51296.

Крім того, повідомляємо, керівництвом суду вживаються профілактичні заходи щодо дезінфікування приміщень.

Просимо громадян із розумінням поставитися до посилених заходів безпеки, дотримуватися карантинного режиму, не виходити з дому без потреби та дотримуватися заходів гігієни.

Утримайтеся від поширення неперевіреної інформації у мережі Інтернет.

 

 

Пресслужба Баришівського  

районного суду Київської області