flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Баришівський районний суд Київської області відвідали школярі

12 грудня 2019, 17:08

 Баришівський районний суд Київської області відвідали школярі

12 грудня 2019 року Баришівським районним судом Київської області в рамках проведення «Всеукраїнського тижня права» проведено «День відкритих дверей» для учнів 6-А класу Баришівського навчально-виховного комплексу «гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Суддя Баришівського районного суду Київської області Литвиненко О.Л. продемонструвала дітям обов’язкові символи судової влади, розповіла про особливості кримінальної та адміністративної відповідальності неповнолітніх.

Від керівника апарату Живиці Інни Миколаївни учні дізнались про організацію роботи суду, про специфіку роботи суддів та працівників апарату.

На заході також була присутня старший інспектор з ювенальної превенції Баришівського відділення поліції Івасенко Людмила Леонідівна. Поліцейська розповіла про поняття булінгу, його ознаки та види, відповідальність за вчинення булінгу та можливі механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб.

Прес-секретар суду Вербенець Ольга Миколаївна ознайомила учнів з роботою автоматизованої системи документообігу суду, втіленням проекту "Електронний суд», можливістю проведення судових засідань в режимі відео-конференцзв’язку,  трансляцією судових засідань он-лайн, функціонуванням веб-сторінки суду тощо.

 

Діти активно підтримували діалог і задавали багато цікавих запитань. По завершенню заходу  керівник апарату Живиця І.М. побажали учням успіхів у навчанні.

Прес-служба суду