flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Баришівський районний суд Київської області продовжує відправляти правосуддя

15 червня 2021, 10:53

Баришівський районний суд Київської області продовжує відправляти правосуддя

 

09 червня  2021 року  до Баришівського районного суду Київської області тимчасово строком на один рік на період відрядженням прибув для здійснення правосуддя суддя   Компаніївського районного суду  Кіровоградської області Червонописький Вадим Сергійович.

Зборами суддів Баришівського районного суду Київської області від 09 червня 2021 року  тимчасово строком на один рік на період відрядження було обрано слідчим суддею Баришівського районного суду Київської області Червонописького Вадима Сергійовича з метою судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів у кримінальному провадженні в порядку, передбаченому процесуальним законом.

Водночас, зборами суддів вирішено питання про доцільність повторного автоматизованого розподілу судових справ, які перебували в провадженні суді Коваленка К.В.. На даний час, в провадженні судді Коваленка К.В. велика кількість справ провадження в яких відкрите та  в яких відбувається розгляд справ по суті, а тому є недоцільним та передчасним (постановлення до рішення ВРП) здійснювати повторний авторозподіл цивільних справ, справ в порядку адміністративного судочинства та кримінальних проваджень та передавати їх іншому судді.

Що ж стосується справ про адміністративні правопорушення, то є доцільним здійснити їх повторний авторозподіл в зв'язку з обмеженням строку притягнення осіб до адміністративної відповідальності.

Щодо подальших новин про рух справ в Баришівському районному суді Київської області можна простежити на сайті Баришівського районного суду Київської області в розділі «Списку справ призначених розгляду», «Стан розгляду справ», а також за телефоном +380457654726.

 

     Пресслужба Баришівського  

  районного суду Київської області