flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей для школярів

07 червня 2023, 11:20

День відкритих дверей для школярів

06 червня 2023 року  в рамках проведення Дня відкритих дверей  відбувся захід «Знайомство  школярів із судом», участь в якому взяли учні  7-8  класів Опорного закладу освіти «Баришівський ліцей» Баришівської селищної ради .

На початку зустрічі  керівник апарату  Живиця Інна Миколаївна   розповіла учням про правила поведінки у суді,  про роботу  працівників суду.  

Потім хлопців та дівчат запросили до залу судового засідання.

Спілкувався з дітьми голова Баришівського районного суду Київської області Чехов Сергій Іванович, який розповів про справи, які розглядаються Баришівський районним судом Київської області. Суддя Троценко Тетяна Анатоліївна, яка є відповідальною за розгляд кримінальних проваджень, де особами кримінального правопорушення є неповнолітні особи, ознайомили школярів з особливостями відповідальності неповнолітніх, яка передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, а також за розгляд кримінальних проваджень, де особами кримінального правопорушення є неповнолітні особи .

Прес-секретар Баришівського районного суду Київської області Бруханський Іван Васильович, розповів учням щодо особливості роботи прес-служби суду.

На завершення голова суду Чехов Сергій Іванович та суддя Троценко Тетяна Анатоліївна дали відповіді на запитання учнів, та учасники  заходу зробили колективне фото.

12

3