flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про режим роботи суду під час Повітряної Тривоги

10 листопада 2022, 09:31

Інформація про режим роботи суду під час Повітряної Тривоги

Шановні громадяни, учасники судових процесів, відвідувачі суду!!!

    Баришівський районний суд Київської області  повідомляє, що відповідно до Рішення ради суддів України №9 від 24 лютого та №23 від 05 серпня 2022 року, рекомендацій  ради суддів України від 02 березня 2022 року, Указів Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 64/2022 (зі змінами), ст. 21 Кодексу цивільного захисту України та з метою збереження життя та здоров'я працівників суду та відвідувачів, розпорядженнями Голови суду Вінтоняка Р.Я. від 25 липня 2022 року №57, зі змінами від 24.10.2022 року №83, вжиті першочергові заходи організації роботи суддів та працівників  апарату, а саме:

    У разі оголошення ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ або інших сповіщень про небезпеку у с.м.т. Баришівці, Баришівським районним судом , з метою уникнення загрози життю, здоров’ю та безпеці працівників та відвідувачів суду, під час розгляду справ будуть оголошуватись технічні перерви у судових засіданнях.

   По закінченню повітряної тривоги з урахуванням графіка призначених до розгляду судових засідань, явки учасників справи та передбаченої законом процесуальної необхідності, буде вирішуватись питання про відкладення або продовження судового засідання.

    Звертаємо увагу, що справи які призначені в період дії повітряної тривоги будуть зніматись з розгляду з подальшим повідомленням учасників процесу про наступну дату та час розгляду справ.

    Крім того, після сповіщення про ПОВІТРЯНУ ТРИВОГУ у с.м.т. Баришівці і до її відбою:

  • припиняється пропуск осіб до приміщення суду;
  • припиняється прийом громадян канцелярією суду.

          ВАЖЛИВО!!! Працівникам та відвідувачам суду, які після сповіщення про повітряну тривогу залишились в приміщенні суду, рекомендовано користуватись загальними правилами поведінки під час повітряної тривоги, а саме:

  • зачинити вікна та не підходити до них під час всього періоду дії повітряної тривоги;
  • пройти на перший поверх приміщення суду та скористатися правилом «двох стін».

    Після закінчення повітряної тривоги, особа, відповідальна за проведення відеоконференцзв'язку за дорученням інших судів, надсилає до цих судів повідомлення про неможливість проведення запланованих судових засідань, що не відбулися у зв'язку з оголошенням повітряної тривоги.

   Звертаємо увагу, що на інформаційних стендах в приміщенні суду розмішена  інформація про найближчі до приміщення суду укриття.

Прес-служба, Баришівського районного суду!